GRILLED STUFFED JALAPENOS POPPERS

 Ingrediënten

  • 10 jalapeno paprika's
  • 100 gram geraspte cheddar
  • 1/2 koffielepel oregano 
  • 1/4 koffielepel knoflookpoeder
  • 1/4 koffielepel gemalen komijn
  • 1/4 koffielepel chilipoeder
  • een snuifje paprikapoeder
  • een snuifje zout 

Bereidingswijze

1. Meng de cheddar samen met de rest van de kruiden in een kleine kom.

2. Snijd elke paprika in de lengte doormidden en zorg ervoor dat de steel intact blijft.

 3. Verwijder de membranen en zaden van de jalapeno paprika’s. Vul elke paprika met 1 eetlepel van het cheddarmengsel.

4. Bereid uw Z GRILLS voor om te grillen op 160 graden.

5. Plaats de jalapeno paprika's in een wegwerpfoliebakje of in een hittebestendige ovenschaal.

6. Grill de jalapeno paprika's, afgedekt, gedurende 8 à 10 minuten of totdat de jalapeno paprika's gaar zijn en de cheddar is gesmolten.

7. Haal de jalapeno paprika's van de grill en serveer ze warm.