LOBSTER TAILS GRILLED WITH A TWIST

Ingrediënten

  • 6 kreeftenstaarten
  • 4 eetlepels gesmolten boter
  • 4 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel verse dille
  • een snuifje zout
  • 6 limoenpartjes

Bereidingswijze

 1. Verwarm de Z GRILLS voor op 190 graden.

 2. Snijd elke kreeftenstaart in de lengte doormidden en leg ze met de vleeskant naar beneden.

 3. Dep de kreeftenstaarten droog met keukenrol.

 4. Meng in een kleine mengkom de boter, het citroensap, de dille en het zout tot het zout is opgelost.

 5. Borstel het mengsel op de vleeskant van elke kreeftenstaart.

 6. Leg de kreeftenstaarten op de grill en laat ze 5 à 7 minuten koken en draai ze één keer tijdens het koken. De schelpen moeten helderroze worden.

 7. Serveer met limoenpartjes.