MAHI MAHI LIME BLISS
Ingrediënten
- 2 Mahi Mahi filets
- 160 ml extra virgin olijfolie
- 2 eetlepels limoensap
- geraspte limoenschilfers
- 1 teentje gehakte knoflook
- 2 eetlepels gedroogde dille
- 1/4 koffielepel cayennepeper
- een snuifje gemalen zwarte peper
- een snuifje zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de Z GRILLS voor tot 160 graden.
2. Olie het rooster lichtjes in.
3. Meng in een kom de extra virgin olijfolie, de gehakte knoflook, de zwarte peper, de cayennepeper, het zout, het limoensap en de geraspte limoenschil.
4. Klop de marinade in.
5. Leg de Mahi Mahi filets in de marinade.
6. Laat de marinade minstens 15 minuten intrekken.
7. Kook op een voorverwarmde grill tot de vis gemakkelijk met een vork vlokt en licht gebruind is, meestal 3 à 4 minuten per kant.
8. Garneer met een limoenpartje om te serveren.